Ισοπαλία στο στάδιο για Αναγέννηση και Μυραϊκό

Με ενδεκάδα ανάγκης και χωρίς εναλλακτικές λύσεις παρουσιάστηκε στο σημερινό παιχνίδι η Αναγέννηση Φαρσάλων, η οποία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στο Δημοτικό στάδιο, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Μυραϊκού.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι, υποτονικά έχοντας όμως την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 15′ όταν από φάουλ του Μπούλαρι ο Καρακώστας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ρέντζιου.

Οι φιλοξενούμενοι που στεκόντουσαν καλύτερα στην αναμέτρηση στο πρώτο μέρος, άνοιξαν το σκορ στο 35′ με τον Καραβιδέ, που εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Ζάντζα σε σουτ του Λυμτσιούλη.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση Φαρσάλων, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έκλεισε στα καρέ της, την ομάδα του Μυραϊκού, όπου και ισοφάρισε στο 57΄με κεφαλιά του Καρακώστα έπειτα από σέντρα του Μπούλαρι.

Οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού έχασαν αρκετές ευκαιρίες από πλεονεκτικές θέσεις που είτε της απέκρουσε ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας είτε πέρασαν άουτ. Επίσης διαμαρτύρεται εντόνως για μη καταλογισμό πέναλτι στο 75′ σε ανατροπή του Καρακώστα.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Μπουλάρι, Σακελλαρίου, Δημουλάς, Πατσιούρας, Μπανιάς, Χρ. Ζαγγανάς, Καρακώστας, Θεοχαρόπουλος (68′ Κουκουτής), Σαλής, Γιαχνής

Μυραϊκός (Νίκος Αλεξούλης): Ρέντζιος, Μπέσας, Πουρουτίδης,  Βλάνδος, Σκαραφίγκας, Σπανός, Τζιόλης (87′ Χασιώτης), Σεμελιέτοφ, Καραβιδές (53′ Μαμάκος), Ντέφας (75′ Ζαρκαδούλας), Λυμτσιούλης