“Εξάποντο” δια ποδός Γκατζόγια, για την Υπέρεια στο ντέρμπι των Χαλκιάδων!

Μεγάλο “διπλό” για την Δόξα Υπέρειας η οποία “απέδρασε” με σκορ 0 – 1 από έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων.

Πλέον οι αετοί έφτασαν τους 30 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση και στο -1 από την Αναγέννηση Φαρσάλων ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος παρέμεινε στην 4η θέση με 24 βαθμούς, όντας ισόβαθμος με την Αναγέννηση Ζαππείου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 2′ όταν το σουτ του Πέτσα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμιάδη.

Ενώ στο 25′ ο Ευθυμιάδης σταμάτησε το τετ α τετ του Σταύρου Γκουνάρα, όπως και το δυνατό απευθείας φάουλ του Αντωνιάδη στο 40′.

Από την άλλη η Δόξα έχασε δυο καλές στιγμές με σουτ του Γκατζόγια που πέρασαν λίγο άουτ, ενώ ο Χαρισούλης σταμάτησε το τετ α τετ του Κερμελίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ακυρώθηκε καθαρό γκολ με υπόδειξη οφσάιντ στον Τασιόπουλο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Ιορδανίδη που πέρασε άουτ.

Ενώ η Δόξα είχε ένα κόρνερ του Αποστόλη Παπαδόπουλου το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Εν τέλει στο 82′ ο Γκατζόγιας ήταν ο “λυτρωτής” όταν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χαρισούλη και πέτυχε το “χρυσό γκολ” δίνοντας το “εξάποντο” στην ομάδα του.

Οι άνθρωποι της Υπέρειας ευχαριστούν θερμά τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία τους.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Τσιανάκας, Ζαχόπουλος (83′ Κουτσόπουλος), Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Πέτσας (75′ Κυριάκου), Γκουνάρας Στ., Νασιούλας, Ιορδανίδης, Τασιόπουλος.

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Τσιούρης, Ευθυμιάδης Β., Δημητρίου, Τσούνι, Ντραμπάκουλος, Δημητρίου, Γκατζόγιας (83′ Κέτσι), Τσακίρης, Κερμελίδης, Λαυδής (46′ Παπαδόπουλος Απ.).