Απώλεσε βαθμούς και κορυφή η Αμπελιά

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 στην έδρα του Ατρομήτου Αγίων Αναργύρων και έτσι απώλεσε δυο βαθμούς στην μάχη της ανόδου στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Στην κορυφή πλέον βρίσκεται μόνος ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ μετά τη νίκη του με 3-1 στην έδρα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας καθώς έφτασε τους 42 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού Αμπελιάς, οι «ερυθρόλευκοι» με 40 βαθμούς υποχώρησαν στη δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση καθώς μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα ο Κώστας Γαρουφαλιάς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ από πλεονεκτική θέση και πέτυχε το 0 – 1 αποτέλεσε σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και στο 76′, ο Σάκης Δάσσιος, πέτυχε το 1 – 1 με πλασέ από το σημείο του πέναλτι στην αντίπαλη περιοχή και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Αγίους Αναργύρους.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Ιγούμενος, Παναγιώτου, Αντωνίου, Γκούγκλας (66′ Δοξαριώτης), Κατσογιάννης (52′ λ.τ. Ντουρουντάκης), Τσιρβούλης, Νούσιος, Μητρακούλης (90′ Γκαραβέλης Ευθ.), Δάσσιος, Αμαρλαριώτης, Τζεμολάρι.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης, Σελήνης, Περήφανος, Αγγέλης, Σαΐτης, Γεωργούλας Θοδ. (70′ Λαζαρίδης), Σαμαράς – Καμηλαράκης, Γαρουφαλιάς, Φαρμάκας (65′ Κόκκινος), Σουλτούκης.

Διαιτητική Τριπλέτα: Αγγελούλης, Γκαρέλης, Δεδικούσης.