Φόρος: «Ακόμη μια φορά, «πληρώσαμε» το κακό μας δεκάλεπτο, δεν έχουμε χρόνο να κοιτάζουμε πίσω»

Ο Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta γνώρισε την ήττα με σκορ 61 – 79 από τον Φαίακα Κέρκυρας για την 19η αγωνιστική της Β Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γυμναστικός βρίσκεται μαζί με ακόμη τρεις ομάδες (Γέφυρα, Στρατώνι και Ίκαρους Σερρών) στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον οι άνθρωποι του Γυμναστικού στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό την ερχόμενη Κυριακή, σε ένα παιχνίδι που οι “μπλε” θέλουν πάση θυσία την νίκη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

Ο τεχνικός του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Χάρης Φόρος, στάθηκε στο κακό δεκάλεπτο της ομάδα του κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας το οποίο εν τέλει στάθηκε ικανό να στερήσει την νίκη από τους Φαρσαλινούς και ο Φαιάκας να φύγει με σπουδαίο «διπλό» από το Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των μπλε:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι πληρώσαμε το κακό μας δεκάλεπτο, αυτή την φορά ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο.

Μείναμε πίσω στο σκορ, στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, πιέσαμε, μειώσαμε, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Φαίακας έβαλε τρία μεγάλα σουτ, εμείς δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε, μείναμε από δυνάμεις και μοιραία ηττηθήκαμε.

Πλέον δεν έχουμε χρόνο να κοιτάζουμε πίσω, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, πρέπει να γυρίσουμε τον «διακόπτη» και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα.