Κέλλας: Νίκη και στις τέσσερις κάλπες

«Ζούμε τις τελευταίες στιγμές μιας κυβέρνησης μειοψηφίας, που διέλυσε τη μεσαία τάξη, υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία για έναν αιώνα και χρησιμοποίησε βασικούς τομείς άσκησης δημόσιας πολιτικής, όπως η Παιδεία, η Υγεία και η Ασφάλεια, ως εργαλεία εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στον χαιρετισμό του στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας, παρουσία του πρώην Προέδρου και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Ευάγγελου Μειμαράκη, προσθέτοντας:

«Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν και θα δώσουν τη νίκη στην παράταξή μας και στις τέσσερις κάλπες που θα στηθούν μέσα στο 2019, βάζοντας τέλος στον λαϊκισμό και την οπισθοδρόμηση».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, συνεχάρη τον Πρόεδρο Χρήστο Καπετάνο και τα μέλη της ΝΟΔΕ Λάρισας για την επιτυχημένη εκδήλωση αλλά και τη λειτουργία εν γένει της οργάνωσης, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Μειμαράκη, τόνισε:

«Η παρουσία σου σήμερα εδώ, είναι τιμή για το νομό μας, καθώς η διαδρομή σου στην παράταξη, αποτελεί παράδειγμα ήθους, τιμιότητας και αξιοπρέπειας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που ετέθης, με απόφαση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της παράταξής μας και πορευόμαστε, όλοι μαζί, στη μάχη των Ευρωεκλογών με τη βεβαιότητα, πως με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές μας, θα εκπροσωπήσετε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο τα συμφέροντα της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».