Βαθμό “Χ”ρυσάφι για την Αναγέννηση στην έδρα της Υπέρειας, στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Δόξα Υπέρειας και Αναγέννηση Φαρσάλων αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως σκορ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι μέσα σε ένα λεπτό έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές στο 30′.

Έτσι η Αναγέννηση έφτασε τους 30 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση, ενώ η Δόξα με 27 βρίσκεται μια θέση πίσω. Η αναμέτρηση ήταν κατά βάση παιχνίδι κέντρου με τις δυο ομάδες να προσέχουν πολύ την άμυνά τους.

Στο 30′ η Αναγέννηση έμεινε με εννέα παίκτες όταν αρχικά ο Δημήτρης Τσούλης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα ενώ εν συνεχεία ο Αγγελάκης είδε δυο κάρτες στην ίδια φάση για διαμαρτυρία.

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης έχουν παράπονα για την απόφαση της αποβολής του Τσούλη καθώς θεωρούν ότι δεν υπάρχει κίτρινη κάρτα στην πρώτη φάση που τιμωρήθηκε ο επιτελικός χαφ των φιλοξενουμένων.

Εν συνεχεία η Δόξα είχε την κατοχή, η Αναγέννηση έκλεισε τους χώρους σωστά και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Παπαδόπουλο, Φιτσόπουλο και Κερμελίδη, ενώ από την άλλη η Αναγέννηση είχε μεγάλη ευκαιρία στο 40′ όταν μετά από αντεπίθεση ο Καρακώστας έγινε αποδέκτης της πάσας του Μπούλαρι και αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, όμως δεν κατάφερναν να γίνουν απειλητικοί.

Στο 75′ εν τέλει “άγγιξαν” το γκολ όταν ο Γιώργος Τσιούρης έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ζάντζα.

Η Αναγέννηση είχε την δική της καλή στιγμή όταν ο Μπανιάς σούταρε δυνατά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και έτσι παρέμεινε το 0 – 0.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Τσιούρης, Γκατζόγιας, Δημητρίου, Τσούνι, Τσακίρης, Τραμπάκουλος, Παπαδόπουλος, Κερμελίδης, Φιτσόπουλος (55′ λ.τ. Κέτσι, 75′ λ.τ. Καλφόγλου), Λαυδής (46′ Ευθυμιάδης Β.)

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Σακελλαρίου, Δημουλάς, Μπούλαρι, Αγγελάκης, Πατσιούρας, Ζαγγανάς, Τσούλης, Γιαχνής (65′ Μπανιάς), Θεοχαρόπουλος (80′ Θέος), Καρακώστας.