Στοίχημα: Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας (video)

Κυριακή (24/02) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Εντός των συνόρων φυσικά, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές συνολικά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Vistabet.

Γκολ και θέαμα στη Θεσσαλονίκη

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ο ΠΑΟΚ παίζει αδιαμφισβήτητα το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, δημιουργεί φάσεις και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας βρίσκονται στα ύψη, καθώς μοιάζει αδύνατο να ξεφύγει το φετινό πρωτάθλημα από το “δικέφαλο”. Ο Άρης, από την πλευρά του, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, είναι δεδομένο πως θα θα δώσει τα πάντα για να αποσπάσει οτιδήποτε θετικό κόντρα στο “μισητό” του αντίπαλο και το σενάριο του να βρει κι αυτός δίχτυα δεν φαντάζει απίθανο. “Βλέπουμε” παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, φάσεις και γκολ, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.15.

Επιτακτική ανάγκη η νίκη για την Ντόρτμουντ

Συνεχίζουμε με γερμανική Bundesliga και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν. Σε πλήρη αποσύνθεση μοιάζει να είναι η Ντόρτμουντ το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και καλείται να βρει άμεσα τα πατήματά της, καθώς η Μπάγερν την “έπιασε” χθες στην κορυφή και δεν αποκλείεται να χαθεί ένα πρωτάθλημα που φάνταζε σίγουρο μέχρι και πριν από λίγο καιρό. Η Λεβερκούζεν από την πλευρά της προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, είναι στο -5 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League, ωστόσο την ήδη δύσκολη αποστολή της, θα επιβαρύνει και η κούραση και η απογοήτευση από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Κράσνονταρ. Έδρα, ποιότητα και απόλυτο κίνητρο, μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Σκοράρουν αμφότερες στη Φλωρεντία

Περνάμε στην ιταλική Serie A και την κόντρα της Φιορεντίνα με την Ίντερ. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς η Φιορεντίνα παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ η Ίντερ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, όντας πλέον εντός της πρώτης τετράδας, που είναι και ο βασικός της στόχος. Η μεσοεπιθετική ποιότητα των δύο ομάδων είναι δεδομένη, το σενάριο του να σκοράρουν έστω από μια φορά φαντάζει πολύ πιθανό στα μάτια μας, έτσι θα επιλέξουμε το καλοπληρωμένο Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Με το Over στο Βοσνία – Βουλγαρία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βοσνία και Βουλγαρία. Το γόητρο απέμεινε για τα δύο σύνολα και η γηπεδούχος Βοσνία θα κάνει έντονη προσπάθεια για να «κλείσει» τα προκριματικά με μια νίκη μπροστά στο κοινό της. Eίναι ικανή για νίκη αφού παρουσίασε πολύ καλύτερη εικόνα από την Βουλγαρία που συνετρίβη από τη Ρωσία εντός έδρας. Η απουσία βαθμολογικού ενδιαφέροντος, οι γενικά κακές τους άμυνες, με την Βοσνία να δέχεται 80.9 πόντους ανά αγώνα και την Βουλγαρία να δέχεται 80.4 πόντους ανά αγώνα, και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που τέλειωσε με 89-82 υπέρ της Βουλγαρίας, ωθούν στην επιλογή Over 159.5 σε απόδοση 1.83.

Το  Betarades.grόπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο  YouTubeΣχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ  Άρης και Πανιώνιος  Παναθηναϊκός.

ΠΑΟΚ – Άρης

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!