“Πέρασε” ο Ατρόμητος από την Ακαδημία

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς επικράτησε με σκορ 0-4 στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων και έτσι έφτασε τους 35 βαθμούς στον δεύτερο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Ο Ατρόμητος έπιασε στην κορυφή τον ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο με την Νίκη Κρήνης ελέω της χιονόπτωσης η οποία έκανε ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Στο παιχνίδι του Σταδίου ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίωρο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να καταφέρει να γίνει επικίνδυνος. Κάποια σουτ των Τασιόπουλου και Αζά δεν βρήκαν στόχο.

Όπως και οι προσπάθειες των Δημουλά Δημήτρη και Καρακώστα για την Ακαδημία.
Στο 40′ ο Τασιόπουλος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Μαργαρίτη έπειτα από σέντρα και λάθος εκτίμηση της άμυνας των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι σκόραραν μόλις στο 48 για το 0-2 όταν ο Αζάς βγήκε στην κόντρα έσπασε υποδειγματικά για τον Φλώρο και αυτός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μουτκανάς με ένα πανέμορφο σουτ, από τα 25 μέτρα περίπου έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μαργαρίτη και πέτυχε το 0-3.

Το τελικό 0-4 σημείωσε στο 85ο λεπτό ο Βασιλόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ από θέση τετ α τετ.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου ευχαριστούν θερμά την Ακαδημία Αχιλλέως για την άψογη φιλοξενία τους.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων: Μαργαρίτης, Τζιτζιφλής, Χαμορούσος, Μπαϊράμι (60′ λ.τ. Χαμορούσος), Βαινάς (73′ Γκουντόπουλος) Αλμυριώτης, Ζαφειρούλης, Δημουλάς Δ., Καρακώστας (70′ Γεωργόπουλος), Κυριαζόπουλος, Δημουλάς Σ.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκούνης, Ξυνογαλάς Αλ., Μουτκανάς, Αζάς, Φλώρος (70′ Μπερσιάνης), Φάτσης (46′ Χρόνης), Τασιόπουλος, Μακρυγιάννης (60′ Ξυνογαλάς Ηλ.).