“Τετρακίνητος” στο Στάδιο ο Αχιλλέας Φαρσάλων, πήρε νίκη “ανάσα”!!!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχοντας ένα «δαιμονιώδες» τέταρτο στην αρχή του δεύτερου μέρους κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας με σκορ 4 – 2 κόντρα στον Αετό Αμυγδαλέας στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΛ – DETOX κατηγορίας.

Έτσι λοιπόν οι «Μυρμιδόνες» κατάφεραν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στο ντεμπούτο του Αρίστου Παπαγεωργίου στον πάγκο τους, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο και έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Πλέον ο Αχιλλέας έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση έχοντας πάρει ταυτόχρονα τεράστια βαθμολογική «ανάσα» όντας στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να σκοράρει από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 3’ ο Ζιώγας έκανε το σουτ ο Κωνσταντίνου έδιωξε, η μπάλα κατέληξε στον Τσούλη και αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο πρώτο μέρος ο Αχιλλέας είχε κόντρα τον αέρα της αναμέτρησης και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο στο 22’ όταν ο Περδίκης έπιασε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι του Καρακώστα για το 1 – 1.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε και καμία από τις δυο ομάδες δεν απείλησε αισθητά.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε πολύ πιο προσηλωμένος και επιθετικός στο παιχνίδι του και κατάφερε από την αρχή να απειλήσει όταν ένα σουτ του Γαγάρα και ένα κόρνερ του Τσούλη ήταν οι προειδοποιητικές βολές.

Εν τέλει στο 52’ ο Κατσανάκης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Τλούπα και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 1.

Ο Κατσανάκης στο δεύτερο μέρος ήταν πονοκέφαλος για την Αμυγδαλέα και πέντε λεπτά αργότερα, «σέρβιρε» και πάλι με σέντρα για τον Ζιώγα με τον πολύπειρο επιθετικό του Αχιλλέα να εκτελεί ιδανικά τον Κωνσταντίνου για το 3 – 1.

Ο Αχιλλέας είχε την Αμυγδαλέα στα «σχοινιά» και στο 66’ κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο υποφαινόμενο τρίποντο, όταν ο Ζιώγας «έσπασε» στον Γαγάρα και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Κωνσταντίνου και πέτυχε το 4 – 1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη δυο καλές στιγμές όταν στο 70’ το σουτ την «βολίδα» του Γαγάρα έξω από την περιοχή έδιωξε με υπερένταση ο Κωνσταντίνου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πλάσαρε άουτ.

Στο 84’ ο Παραφέστας είδε τον Καρακώστα να τον σταματάει από θέση τετ α τετ ενώ το 4 – 2 σημείωσε ο Πλής στο 87’

Στο τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Αχιλλέα Φαρσάλων χειροκροτήθηκαν θερμά από τους ηρωικούς φιλάθλους που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Γκαραβέλης, Ζησόπουλος, Τλούπας , Σαμαράς (88’ Ντιναρόπουλος), Κομισόπουλος, Ζιώγας (85′ Γιαννολόπουλος), Ταστεμερίδης, Τσουλης (74′ Καναβός), Γαγάρας, Κατσανάκης.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου Α., Γουνάρας Γ. (66′ Φιλίππου Β.), Βαρλάγκας Π. (77′ Ντάσκας Α.), Περδίκης Σ., Παπακωστούλης Β., Παραφέστας Ζ., Παπαδάμου Χ. (71′ Ανδριανόπουλος Β.), Παρασκευούδης Ε., Κουρούκας Β. (81΄Πλης Α.), Τσεκούρας Π., Ντάλλας Γ.