H M. Γαλλιού στους Μικρασιάτες Φαρσάλων

Στη σύγχρονη απολιτίκ κοινωνία και σε μια εποχή που έχει παγιωθεί η άποψη «έλα μωρέ, αυτοί μας θυμούνται μια φορά στα τέσσερα χρόνια» είναι χρέος όσων ασχολούνται με τα κοινά και ιδιαίτερα των νεότερων να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική. Η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Μαρία Γαλλιού σταθερά βρίσκεται δίπλα στον πολίτη συμμετέχοντας σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου.

Ετσι βρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Φαρσάλων μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τη σπουδαία προσφορά του Συλλόγου στην προσπάθεια διατήρησης των ηθών και των εθίμων περιοχών και ανθρώπων που δοκιμάστηκαν πολύ σκληρά όπως οι Μικρασιάτες.

Η Μαρία Γαλλιού σταθερά δίνει το «παρών» εδώ και χρόνια σε εκδηλώσεις που τιμούν την πολιτιστική κληρονομιά κι όπως έλεγαν παρευρεθέντες στην κοπή πίτας «η Μαρία μας γνωρίζει κι εμείς γνωρίζουμε τη Μαρία. Είναι δίπλα μας όχι τώρα που έρχονται εκλογές, αλλά συνεπώς σε κάθε μικρή και μεγάλη εκδήλωση, κι εμείς αυτή τη συμπεριφορά την αναγνωρίζουμε και την τιμούμε».