Στοίχημα: Στήριγμα η Γιουβέντους

Ακόμη μια βραδιά η αποψινή (20/02), που “κλέβουν” την παράσταση οι δύο αναμετρήσεις για τη φάση των “16” του Champions League. Στο “Veltins Arena” η Σάλκε φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Γιουβέντους.

Και οι δύο αυτές αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, όμως πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η winmasters, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Προβάδισμα για Γιουβέντους

Ξεκινάμε με το παιχνίδι στην Ισπανία, ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ισοβάθμησαν στην κορυφή του ομίλου με τη Ντόρτμουντ, προκρίθηκαν ωστόσο στα νοκ άουτ ως δεύτεροι καθώς υστερούσαν στις αναμετρήσεις με τους Γερμανούς. Μετά από δύο διαδοχικές ήττες που γνώρισαν από Μπέτις (1-0 εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-3 εντός), επέστρεψαν στις νίκες για το πρωτάθλημα, επικρατώντας στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο με 0-1. Σε γενικές γραμμές ωστόσο δεν έχουν συνοχή στον τρόπο που αγωνίζονται. Αυτό είναι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απόψε η Γιουβέντους με σκοπό να πάρει κάτι το θετικό.

Η “Μεγάλη Κυρία” θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου και θέλει να δικαιώσει όσους της αποδίδουν αυτόν τον τίτλο. Προκρίθηκε ως πρώτη από τη φάση των ομίλων, αφήνοντας δεύτερη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων, εντός συνόρων, με δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και την επικράτηση επί της Φροζινόνε (3-0), για το πρωτάθλημα, στο Τορίνο. Δείχνει πιο πειστική με τις εμφανίσεις της η Γιουβέντους, οπότε και θα της δώσουμε προβάδισμα για να πάρει τη νίκη απόψε, με την επιλογή μας να είναι το 2 DNB, σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Κλειστό” ματς στο Γκελσενκίρχεν

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σάλκε – Μάντσεστερ Σίτι. Τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για τους “βασιλικούς μπλε” στη φάση των ομίλων, από τους οποίους και προκρίθηκαν μέσω της δεύτερης θέσης, πίσω από την Πόρτο. Και αν τα πράγματα στην Ευρώπη κύλησαν όπως θα τα ήθελαν, στο πρωτάθλημα δεν συμβαίνει το ίδιο, καθώς μετά από 22 αναμετρήσεις, βρίσκονται στην 14η θέση, έχοντας μια διαφορά οκτώ πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Αξιοσημείωτο είναι πως η Σάλκε δεν έχει κερδίσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, μετά και την εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ.

Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει σε εξαιρετικό φεγγάρι, μετά και την ήττα που γνώρισε από τη Νιουκάστλ (2-1 εκτός). Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 15 τέρματα, δεχόμενη μόλις δυο. Στο τελευταίο της ματς, δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα της Νιούπορτ (1-4), για τα FA Cup. Στη φάση των ομίλων πανηγύρισε τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδι, έχοντας και από μια ισοπαλία και ήττα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερη τη Λυών. Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως στα οκτώ από τα έντεκα τελευταία της ματς, διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Το γεγονός ότι η Σίτι δεν δέχεται πολύ εύκολα γκολ, δεν αφήνει απαρατήρητη την επιλογή του N/G, την οποία και επιλέγουμε σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.