Ομαδικό Εργαστήριο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Ανέργων του Δήμου Φαρσάλων

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας ΙΝΕ ΓΣΕΕ υλοποιεί ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής για τους ανέργους του Δήμου. Το ομαδικό εργαστήριο παρέχεται δωρεάν σε ανέργους με στόχο την επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας.

Στις 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο με τίτλο ¨Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας¨ στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων και ώρα 10:30 με 12:30. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο εργαστήριο είναι τα 20 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση αυξημένης συμμετοχής το εργαστήριο θα επαναληφθεί άμεσα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:διά ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων: Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Φάρσαλα, τηλ. 2491350163 – 4, email:k.koinotitas@dimosfarsalon.gr,  διά ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Τζαβέλα 4, Λάρισα, τηλ: 2410537489, e-mail: k.panagoulis@reg.inegsee.gr, thessaly@reg.inegsee.gr. Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.