Ηττήθηκε και αποκλείστηκε η αποδεκατισμένη Αναγέννηση Φαρσάλων

Η ομάδα του Μαυροβουνίου επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων με 3-0 απέναντι στην Αναγέννηση Φαρσάλων, η οποία αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις και ενδεκάδα ανάγκης παίρνοντας την πρόκριση για τη συνέχεια του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Οι “πετεινοί” πήραν το εισιτήριο για τους “16” του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ η Αναγέννηση αποχαιρέτησε την διοργάνωση και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ.

Μέσα σε τρία λεπτά οι φιλοξενούμενοι “έχτισαν” τις βάσεις μιας εύκολης” πρόκρισης.

Αρχικά μόλις στο 5′ άνοιξαν το σκορ όταν ο Αρσένης με φοβερή εκτέλεση φάουλ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή με και με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και μετέπειτα να αναπαύεται στα δίχτυα του Ζάντζα πέτυχε το 0 – 1.

Ενώ στο 8′ ο Βούκουτος πάτησε περιοχή από τα δεξιά και με δυνατό σουτ και αφότου η μπάλα βρήκε στην εσωτερική πλευρά της δεξιάς δοκού του Ζάντα πέτυχε το 0 – 2.

Το 0-3 έγινε στο 89′ όταν έπειτα από σέντρα ο Αρβανιτοζήσης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδος του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες κλασικές ευκαιρίες να ανεβάσουν το σκορ όμως πότε ο Ζάντζας και πότε η αστοχία τους δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν και άλλο τέρμα.

Μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του 80′ όταν ο Βούκουτος πάτησε περιοχή, τσίμπησε την μπάλα όμως αυτή πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.

Από την άλλη η Αναγέννηση Φαρσάλων πίεσε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι πολλές ελλείψεις δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη της λειτουργίας της ομάδας.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Δημουλάς, Μπανιάς, Αρβανιτοζήσης, Σακελλαρίου Κ., Πατσιούρας, Θεοχαρόπουλος, Χρ. Ζαγγανάς, Σαλής, Τσούλης, Καρακώστας (82’ Θέος)

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Φούντας, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Νότας, Σπανός (73’ Αρσ. Μπάγκας), Τριάντης (87’ Σιδέρης), Αρσένης Δ.,Β. Μπατζέλας, Τατσέλος (72’ Μαντζαφούλης), Ν. Μπατζέλας, Βούκουτος.