Στην Λάρισα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ

Η ΝΟΔΕ Λάρισας και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονες Πολιτικές για την προστασία της Οικογένειας», στη Λάρισα, στο Larissa Imperial, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 7:00 μ.μ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι η πρώτη φορά που η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη μιλά σε κομματικό ακροατήριο της ΝΔ και μάλιστα εκτός Αθηνών γεγονός που δείχνει την δυναμική αλλά και την αναγνώριση του έργου της τοπικής ΝΟΔΕ αλλά και του προέδρου της Χρήστου Καπετάνου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας η κ. Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς, η κ.Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η κ.΄Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου,Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ ΄Αννα Καραμανλή , Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Κατερίνα Μάρκου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και η κ.΄Ελενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τη Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Μαρία Συρεγγέλα και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας, κ. Χρήστο Καπετάνο.

«Για τη Νέα Δημοκρατία η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος είναι εθνική προτεραιότητα. Η στήριξη όλων των οικογενειών και κυρίως των νέων ζευγαριών, αποτελεί προσωπική δέσμευση του Προέδρου της ΝΔ,Κυριάκου Μητσοτάκη» κλείνει η σχετική ανακοίνωση.