Ήττα για τα κορίτσια του Α.Σ. Φαρσάλων στα μπαράζ

Ένα όμορφο ταξίδι έφθασε στο τέλος για τα κορίτσια του Αθλητικού Συλλόγου Φαρσάλων, τα οποία γνώρισαν την ήττα στην έδρα του Φιλαθλητικού Λάρισας με σκορ 3 – 1 σετ για την φάση των «16» στα μπαράζ ανόδου της Κεντρικής Ελλάδος.

Οι Φαρσαλινές ήταν σε όλο το παιχνίδι κοντά στο σκορ ισοφάρισαν σε 1 – 1 όμως στις λεπτομέρειες έχασαν την νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και με πόντους διαρκείας, φθάνοντας το σκορ στο 20-20 , σε αυτό το σημείο ο Φιλαθλητικοςκατάφερε να πάρει 3 συνεχόμενους πόντους και να κερδίσει τελικά το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ ο Αθλητικός μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει διαφορά με το σκορ να δείχνει 12 – 20 υπέρ του Αθλητικού.

Ο Φιλαθλητικος πίεσε κάνοντας το δικό του σερί πόντων αλλά ο Αθλητικός κατάφερε  να πάρει το σετ με 23-25, κάνοντας το 1-1.

Στο 3ο σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με την ομάδα του Φιλαθλητικου να παίρνει ένα προβάδισμα με 17-13 και τον Αθλητικό να επιστρέφει, ισοφαρίζοντας σε 17-17, αλλά η ομάδα του Φιλαθλητικου ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το σετ και να κάνει το 2-1.

Στο 4ο σετ ο Φιλαθλητικος κατάφερε να πάρει διαφορά και να την κρατήσει κερδίζοντας το σετ (25-18) και το παιχνίδι

Τα σετ: 25-21, 23-25, 25-20, 25-18

Η Σύνθεση: (Μανετζης Χρήστος) Ντόβα Ευτυχία,  Δασκαλόπουλου Βαίτσα, Αλεξίου Θώμη, Παναγιωτοπούλου Μαριαλένα, Χατζηαντωνίου Γεωργία, Αράπη Δήμητρα,  Τσιαμπάλη Άννα, Μόκκα Ρένια, Βασιλοπούλου Εφηλία, Τσουμάνη Βασιλική, ΜπύρουΜαριέττα.