Αναλαμβάνει τον Αχιλλέα ο Αρίστος Παπαγεωργίου

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά την παραίτηση του κ. Δημήτρη Δανίλουλη ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του ο οποίος θα είναι ο νεαρός Φαρσαλινός τεχνικός Αρίστος Παπαγεωργίου.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα δεν έχασαν χρόνο κινήθηκαν ταχύτατα και πλέον οι “Μυρμιδόνες” περνάνε στην εποχή του Αρίστου Παπαγεωργίου, ο οποίος θα είναι ο τρίτος τεχνικός που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδος την φετινή δύσκολη και μεταβατική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό Φαρσαλινό τεχνικό Αρίστο Παπαγεωργίου, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Αρίστος Παπαγεωργίου είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων και μέχρι πρότινος ήταν προπονητής και στην αντρική ομάδα της Ακαδημίας.

Επίσης κάθισε στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων ως πρώτος προπονητής και στο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Αργυροπουλίου, ενώ συνεργάστηκε και με τον πρώην τεχνικό της ομάδος μας κ. Δημήτρη Δανιλούλη.

Σύσσωμη η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο ίδιος ο κ. Παπαγεωργίου στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε τα εξής: “Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκεσαι στο τιμόνι του Αχιλλέα Φαρσάλων, μιας τόσο Ιστορικής ομάδος με τόσο μεγάλη δυναμική.

Με δουλειά και χαμηλά το κεφάλι θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας.

Ευχαριστώ θερμά την Διοίκηση της ομάδος για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.”

Επίσης η Διοίκηση της ομάδος μας κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Δημήτρη Δανιλούλη του πρώην τεχνικού του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Τον ευχαριστούμε συνεργασία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς.