Στοίχημα: Σκοράρουν αμφότεροι στο Φάληρο (video)

Κυριακή (17/02) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες μάχες από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ εντός των συνόρων ξεχωρίζει φυσικά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ο τελικός Κύπελλου μπάσκετ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Bwin.

Με το Goal/Goal στο ντέρμπι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Super League και το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του την προηγούμενη εβδομάδα, ηττήθηκε εύκολα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ως αποτέλεσμα, από εδώ και πέρα αναμένεται να στρέψει την προσοχή του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του και στη διεκδίκηση της 2ης θέσης της Superleague. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παραμένει αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της μετρώντας οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, και στόχος της είναι να “πιάσει” τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση, όντας στο -5 αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός με νίκη εξασφαλίζει ουσιαστικά την έξοδό του στο Champions League, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι των… “αστεριών”, έτσι περιμένουμε από τις δυο ομάδες να μπουν επιθετικά. Αμφότερες είναι ικανότατες στο επιθετικό κομμάτι, περιμένουμε τουλάχιστον ένα γκολ κι από τις δυο πλευρές, έτσι θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.25.

Νίκη παραμονής η Ουντινέζε

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Ουντινέζε – Κιέβο. Η Ουντινέζε διανύει μια κακή για τα δεδομένα της σεζόν, καθώς μετά το πέρας των 23 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στη 16η θέση με 19 βαθμούς, όντας μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κιέβο από την πλευρά της δείχνει ανήμπορη να βγάλει αντίδραση, έχει μαζέψει μόλις εννιά βαθμούς μέχρι στιγμής και ο υποβιβασμός θεωρείται πλέον… δεδομένος. Η Ουντινέζε βελτιώνει την εικόνα της στο “σπίτι” της, το παιχνίδι κόντρα στην Κιέβο είναι must win και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα της δώσουν βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 1.91 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Goal/Goal με άρωμα… Γαλλίας

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Λιλ και Μονπελιέ. Η Λιλ είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς τη φετινή σεζόν, βρίσκεται στη 2η θέση με 49 βαθμούς όντας στο +3 από τους διώκτες της, ενώ προέρχεται από πέντε σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Μονπελιέ από την πλευρά της είναι στην 6η θέση με 37 βαθμούς όντας στο -3 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αποτελεί μια από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της λίγκας, ενώ παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, διατηρώντας ρεκόρ 1-4-0. Αμφότερες είναι ικανότατες στο σκοράρισμα, δεν περιμένουμε αλλαγή “συμπεριφοράς” σήμερα, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Διεκδικεί ο ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνουμε με τον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο τελικός του κυπέλλου θα διεξαχθεί ξανά στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο κλειστό «Δύο Αοράκια», εκεί όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο τον περασμένο Φεβρουάριο κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 88-83. Φυσικά, το αδιαφιλονίκητο φαβορί σήμερα είναι ο Παναθηναϊκός αλλά η περυσινή εμπειρία αποδεικνύει ότι είναι πιθανό να δούμε άλλη μια έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα, τις ενοχλήσεις του Γκος στη μέση και ενώ ο Αμερικανός προπονήθηκε, είναι άγνωστη η κατάστασή του για τον τελικό. Ο Παναθηναϊκός κινδύνευε να παίξει χωρίς τους Παπαπέτρου και Καλάθη όμως ο πρώτος θα είναι κανονικά παρών και ο δεύτερος, που έχει πρόβλημα στο πέλμα, αποφάσισε να αγωνιστεί και έπειτα ίσως χάσει το παιχνίδι με την Κίμκι για την Euroleague. Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει μέχρι ένα σημείο τη νίκη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, άλλωστε εδώ και καιρό δεν εντυπωσιάζει κανέναν ο Παναθηναϊκός και μακριά από το ΟΑΚΑ είναι μετριότατος. Στην ουδέτερη έδρα του Ηρακλείου αναμένεται να δούμε έναν ανταγωνιστικό τελικό οπότε το πλεονέκτημα των 14.5 πόντων που προσφέρεται στον ΠΑΟΚ κρίνεται ως μεγάλο. Επιλογή το ΠΑΟΚ +14.5 σε απόδοση 1.91

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τα παιχνίδια Ολυμπιακός – ΑΕΚ, και Άρης -Πανιώνιος.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Άρης – Πανιώνιος

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!