Ήττα για τον Αχιλλέα…

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων, δεχόμενος από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ηττήθηκε με σκορ 2 – 0 στην έδρα της ουραγού Λάρισας 2012 για την 18η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας. Έτσι οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στους 24 βαθμούς και την 8η θέση και στο +4 από την τετράδα των Play Out.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Αχιλλέας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Αετό Αμυγδαλέας σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου για τις δυο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 28’ ο Κίτσιος θα βγάλει σε θέση τετ α τετ τον Τσιάγκο, αυτός από πλαγιά δεξιά δεν θα μπορέσει να σουτάρει αλλά ούτε και να πασάρει, χάνοντας πολύτιμη ευκαιρία για την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα στο 38′, οι δυο παίκτες θα υλοποιήσουν αυτό που έχασαν νωρίτερα, ο Κίτσιος θα δώσει πάσα στον Τσιάγκο και αυτός από κοντά με πλάσε θα κάνει το 1-0.

Στο 42’ ο Γαγάρας θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση από την αριστερή πτέρυγα θα επιχειρήσει ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας θα παίξει από τα πλάγια με την είσοδο του Σωτήρη Παπακωνσταντίνου, δίνοντας ταχύτητα στο παιχνίδι του. Στο 56’ ο Γαγάρας θα πέσει εντός των ορίων της περιοχής ζητώντας πέναλτι ο διαιτητής θα δείξει παίζεται και θα του καταλογίσει την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο 60’ ο Φλώρος θα σουτάρει θα αποκρούσει ενστικτωδώς ο Καρακώστας. Εν τέλει το τελικό 2-0 θα διαμορφώσει ο Πετκολάι στο 97΄με υποδειγματικό σουτ κάνοντας το 2-0.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012(Μπέλτσιος): Παπαζήσης, Φλώρος Α.(74′ Πάσιος), Κίτσος Π, Κουκουτσέλος, Φλώρος Π.(89′ Ευθυμίου), Δημόπουλος, Κίτσιος Δ., Πετκολάι, Τσιάγκος, Μπόντε(68′ Βλιώρας), Καραγιάννης (53′ Τσιτσόπουλος)

 

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δανιλούλης): Καρακώστας, Κατσανάκης, Γιαννολόπουλος(79′ Τατσεμερίδης), Τλουπας, Σαμαράς, Κομισόπουλος, Αλαμάνης(55′ Παπακωνσταντίνου), Γκαραβέλας, Κούμρια, Γαγάρας, Ζιώγας