Τεσσάρα και ανεβαίνει η Θύελλα Βασιλί!

Η Θύελλα Βασιλί επικράτησε με σκορ 4 – 1 της Ακαδημίας Αχιλλέως για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ.

Έτσι οι πορτοκαλί έφτασαν τους 18 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην 7η θέση, ενώ από την άλλη η Ακαδημία Αχιλλέως με τους 10 βαθμούς παρέμεινε στην 10η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Θύελλα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10′ με όμορφο πλασέ του Βαρσάμη, ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Καραγιάννης με δυνατό σουτ πέτυχε το 2 – 0.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60′ ο Γιώργος Τριανταφύλλου με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αγγελουσόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 4 – 0, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 85′ μείωσαν με σέντρα σουτ του Τσιανάκα όταν έκανε την σέντρα από τα αριστερά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Αποστολάκη.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαίτσης): Αποστολάκης, Συργκάνης, Κούρο, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Μαργαριτόπουλος, Καραγιάννης, Αγγελουσόπουλος, Βαρσάμης, Ακρίβος, Τσιάμπας.

Έπαιξαν και οι: Μπόγκας Θ., Τριανταφύλλου Γ. και Αλεξίου.

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κατσανάκης, Πανάγος, Χαμορούσος, Τσιανάκας, Αλμυριώτης, Ζαφειρούλης (46′ Κυριαζόπουλος), Τζιτζιφλής, Μπαιράμι (Χαμορούσος Γ.), Δημουλάς Δ., Βαγγελός (46′ Γκουντόπουλος), Χαμορούσος Κ.