“Εξάποντο διπλό” για την Δόξα Υπέρειας!

Η Δόξα Υπέρειας μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο Βαμβακούς ταξίδευε στο Ζάππειο για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση με στόχο να διατηρήσει τα “σκήπτρα” της 4ης θέσης και να πάρει βαθμολογική “ανάσα”.

Οι “αετοί” το κατάφεραν με “χρυσό” σκόρερ τον Κερμελίδη με το “φτωχό πλην τίμιο” 0 – 1.

Έτσι έφτασαν τους 26 βαθμούς, παρέμειναν στην 4η θέση και ξέφυγαν πέντε βαθμούς από Χαλκιάδες και Ζάππειο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το “καλημέρα” της αναμέτρησης, όταν στο 5′ ο Γκατζόγιας “έσπασε” κάθετα  στον Κερμελίδη και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Γκατζανά και άνοιξε το σκορ.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές καλές στιγμές με τους Παπαδόπουλο, Γκατζόγια, Κερμελίδη και Φιτσόπουλο όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μάλιστα στο 20′ διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι πάνω στον Παπαδόπουλο σε ανατροπή από τον Γκατζανά.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Βασιλείου είδε μέσα σε διάστημα μισής ώρας σχεδόν να αποχωρούν τραυματίες τέσσερις ποδοσφαιριστές, όμως η Δόξα είχε τον ρυθμό και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, όμως ο Γκατζανάς, σταμάτησε σε τρια τετ α τετ τους φιλοξενούμενους.

Αρχικά στο 55′ ο Γκατζόγιας είδε την προσπάθεια του να σταματά πάνω στον τερματοφύλακα του Ζαππείου.

Ίδια ήταν η κατάληξη και στο πλασέ του Παπαδόπουλου στο 63′.

Στο 80′ ο Τσακίρης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Γκατζανά να τον σταματά.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Ευθυμιάδη και έτσι η Δόξα Υπέρειας πήρε το “εξάποντο διπλό” με σκορ 0 – 1.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης Μ., Τσιούρης, Παπαδόπουλος (50′ Πολύζος Δ.), Τσούνι, Δημητρίου, Γκατζόγιας, Τσακίρης, Καλφόγλου (46′ λ.τ. Γεωργολόπουλος), Παπαδόπουλος, Κερμελίδης (65′ λ.τ. Κέτσι), Φιτσόπουλος (70′ λ.τ. Λαυδής).