“Έσπασε” τα δοκάρια, έχασε σωρεία ευκαιριών και πήρε αγχωτικό τρίποντο η Βαμβακού

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς είχε τρία δοκάρια, ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών χάνοντας συνολικά οκτώ τετ α τετ όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Μυραικό με σκορ 2 – 1.

Έτσι οι μπλε έφτασαν τους 32 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση όντας στο -3 από τον ΑΟ Ναρθακίου και την κορυφή.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Τσιτσικλή να χάνει δυο τετ α τετ αρχικά στο 7′ όταν ο Φλώρος “έσπασε” και ο Τσιτσικλής αστόχησε, ενώ τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από πάσα του Βόπη τον σταμάτησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 22′ ο Χρόνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασιλόπουλος “έσπασε” με το κεφάλι και ο Ηλίας Ξυνογαλάς με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.

Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν με τον Τασιόπουλο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 30′.

Στο 33′ ο Φλώρος σημάδεψε το δοκάρι με σουτ. Στο 40′ ο Φλώρος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει “παίζεται” σε μια φάση που σύμφωνα με τους ανθρώπους της Βαμβακούς ήταν πεντακάθαρο πέναλτι.

Στο 43′ ο Τσιτσικλής αστόχησε και πάλι από θέση τετ α τετ με τον κίπερ του Μυραικού να τον σταματάει. Στο 45′ ο Βασιλόπουλος έπιασε το δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Τασιόπουλος στο 50′ υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα από τον Βόπη, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενουμένων.Στο 55′ ο Χρόνης αστόχησε από θέση τετ α τετ.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ισοφάριση, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τον χώρο του κέντρου ο Σακελλαρίου έκανε λάθος έξοδο και η μπάλα αφότου πρώτα κάποιος την βρήκε με το κεφάλι κατέληξε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σακελλαρίου σταμάτησε εντυπωσιακά τετ α τετ του Μυραικού και κράτησε το 1 – 1 για την ομάδα του.

Στο 75′ ο Ατρόμητος τριπλασίασε τα δοκάρια, όταν ο Ανδρεόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ηλίας Ξυνογαλάς με προβολή έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στο δοκάρι του Μυραικού. Στο 80′ ο Τασιόπουλος με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Μυραικού.

Εν τέλει στο 85′ και μετά από ασφυκτική πίεση ο Ανδρεόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφτασε στον ελεύθερο Βόπη ο οποίος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε την αγχωτική νίκη στην ομάδα του.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος, Μπερσιάνης, Φλώρος, Ξυνογαλάς Η., Βασιλόπουλος, Βόπης, Μουτκανάς (70′ Αζάς), Τασιόπουλος (85′ Μακρυγιάννης), Τσιτσικλής (60′ Ξυνογαλάς Αλ.), Χρόνης (70′ Ανδρεόπουλος).