Εύκολο απόγευμα για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Αναγέννηση Φαρσάλων απέναντι στην ομάδα του Σταυραετού, επικρατώντας με 4-0, για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Στο 38’ η Αναγέννηση θα ανοίξει το σκορ με τον Κώστα Σακελλαρίου με κεφαλιά, ενώ λίγο αργότερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο 48’ ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Στο 68’ ο Καρακώστας θα κερδίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος, πετυχαίνοντας το 3-0. Το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης θα σημειώσει ο Θέος στο 85’ πάλι με τον ίδιο τρόπο, με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, σημειώνοντας το τελικό 4-0. Να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση του κίπερ του Σταυραετού, ο οποίος γλίτωσε την εστία του αρκετές φορές.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας. Μπουλάρι, Σακελλαρίου Κ., Δημουλάς, Πατσιούρας, Καρακώστας (80’ Θέος), Χρ. Ζαγγανάς, Αρβανιτοζήσης (70’ Αγγελακόπουλος), Τσούλης (75’ Μπουλούτσος), Σαλής

Σταυραετός: Γιαννούχος, Πατσουράκος, Νταβέλης(70’ Καραχρήστος), Ρουμελιώτης, Χρηστοφορίδης, Κλημενώβ, Αγγελής, Νανούλης, Τσιλήρας, Μανούσος, Κολοβός (55’ Β. Γιαννούχος)