“Χ”ωρίς νικητή το ντέρμπι της Κρήνης

Νίκη Κρήνης και Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο τοπικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 16 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση ενώ οι Χαλκιάδες με 21 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με την Αναγέννηση Ζαππείου.

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό, αρκετές καλές στιγμές και στις δυο εστίες, δυο όμορφα γκολ και μια αποβολή από πλευράς Χαλκιάδων.

Η Νίκη είχε δοκάρι στο 20′ όταν ο Χρήστος Τσανάκας έκανε το σουτ, ο Χαρισούλης έδιωξε με υπερένταση και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και ο Τσιάρας δεν κατάφερε να πλασάρει στην επαναφορά. Ένα τέταρτο αργότερα η Νίκη άνοιξε το σκορ με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ του Νεγιάννη, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Χαρισούλη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν έχασαν μια καλή στιγμή όταν ο Πέτσας από πολύ πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ στο 53′, ενώ ένα σουτ του Ιορδανίδη πέρασε άουτ.

Στο 65′ όμως ο Νεμπεγλέρας βρήκε χώρο, έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα συρτά στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαιωάννου. Στο 75′ ο Κυριάκου είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Η Κρήνη το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει στο 77′ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 84′ όταν ο Αντωνιάδης εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή με τον Παπαιωάννου να διώχνει εντυπωσιακά με γροθιές και έτσι παρέμεινε το τελικό 1 – 1 και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι Συνθέσεις:

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαιωάννου, Κανατούλας, Σελήνης (85′ Μαγαλίος), Βάτσικας, Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ., Νεγιάννης, Τσιάρας, Τσανάκας Ι., Μαργαριτόπουλος Ι., Τσανάκας Χρ.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Τσιανάκας Β., Βαρσάμης, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Πέτσας, Γκουνάρας Στ. (65′ λ.τ. Γκουνάρας Χρ.), Νασιούλας (55′ Τασιόπουλος), Ιορδανίδης.