Η αγωνιστική δράση της Β’ ΕΠΣΛ

Με φουλ αγωνιστική δράση συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο ο 2ος όμιλος της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας στην 13η «στροφή» του με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όλες το Σάββατο 16/12 και ώρα 15:00

Ο πρωτοπόρος ΑΟ Ναρθακίου με 32 βαθμούς θα πάρει άνευ αγώνος νίκη κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων ο οποίος μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε την απόφασή του να παύσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες του.

Ο δεύτερος Ατρόμητος Βαμβακούς με 29 βαθμούς μετά την νίκη στο ντέρμπι με την Δόξα Υπέρειας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Μυραικού η οποία προέρχεται από νίκη κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέως και είναι 9η με 14 βαθμούς.

Η τρίτη Αναγέννηση Φαρσάλων μετά την νίκη κόντρα στην Νίκη Κρήνης έφτασε τους 26 βαθμούς και αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Σταυραετό ο οποίος έχει 1 βαθμό.

Η Δόξα Υπέρειας τώρα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο Βαμβακούς βρίσκεται στην 4η θέση με 23 βαθμούς και έχει ακόμη ένα ντέρμπι καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Αναγέννησης Ζαππείου η οποία με 21 βαθμούς είναι στην 5η θέση.

Ο έκτος με 20 βαθμούς Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ο οποίος προέρχεται από νίκη κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την 7η σε ισοβαθμία με την Θύελλα Βασιλί με 15 βαθμούς Νίκη Κρήνης σε ένα τοπικό ντέρμπι, ουσίας και γοήτρου.

Ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι το οποίο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στην Θύελλα Βασιλί η οποία με 15 βαθμούς είναι στην 7η θέση και προέρχεται από ήττα κόντρα στον ΑΟ Ναρθακίου αντιμετωπίζει την Ακαδημία Αχιλλέως η οποία με 10 βαθμούς είναι στην 10η θέση και ηττήθηκε από τον Μυραικό την προηγούμενη αγωνιστική.

Μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων στον 1ο γύρο.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική (16/2, 15:00)

Θύελλα Βασιλί – Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – ΑΟ Ναρθακίου 3-0 α.α.

Ατρόμητος Βαμβακούς – Μυραϊκός

Νίκη Κρήνης – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Αναγέννηση Ζαππείου – Δόξα Υπέρειας

Αναγέννηση Φαρσάλων – Σταυραετός

Βαθμολογία:

1. Ναρθάκι 32

2. Ατρόμητος Βαμβακούς 29

3. Αναγέννηση Φαρσάλων 26

4. Δόξα Υπέρειας 23

5. Αναγέννηση Ζαππείου 21

6. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 20

7. Θύελλα Βασιλί 15

8. Νίκη Κρήνης 15

9. Μυραϊκός 14

10. Ακαδημία Αχιλλέως 10

11. Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 1*

12. Σταυραετός 1