Γιόρτασε τα 12 χρόνια ζωής με βραβεύσεις και έκοψε πίτα ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

Γιόρτασε τα 12 χρόνια ζωής ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και βράβευσε αθλητές, φορείς, χορηγούς, εθελοντικές ομάδες και εθελοντές και στη συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Με μια λαμπρή γιορτή σε ένα κατάμεστο Χατζηγιάννειο, γιόρτασε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας μαζί με τα μέλη του και όλους όσους τον στηρίζουν και είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παραδόθηκε επιταγή ποσού 3.201 ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας από τα έσοδα των συμμετοχών των δρομέων που ανήκουν σε συλλόγους μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ στο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος 2018.

Στις βραβεύσεις που έγιναν, τιμήθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης – την ειδική προτομή του Ιπποκράτη παρέλαβε ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Γιάννης Αλεξούλης, ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, ο Δκτης 1ης Στρατιάς, ο Δκτης Τροχαίας Λάρισας κ. Σεραφείμ Καφετζής, οι χορηγοί κ. Πόπη Σαμαρά, Las Ramblas, Dole, Εζα, Intersport, Jam and Jelly, Αφοι Σπυρόπουλοι, Ζυμώσεις Πουρνάρα, EthicSport, ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής ΠΘ Κων/νος Γουργουλιάνης, το κέντρο αποκατάστασης Animus, το Απολλώνιο Θεραπευτήριο, ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας Ελευθερία κ. Σωτήρης Κέλλας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Λάρισας, η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών, το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, η Υπαίθριος Ζωή Λάρισας, η Θεσσαλία Security, ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Κισσάβου, ο Εξωραιστικός Σύλλογος Συκουρίου, ο Γιάννης Πέτρου για τις γραφιστικές δημιουργίες του Συλλόγου, η Μαίρη Γαργάλα για την προσφορά της στο Σύλλογο, η πιο γρήγορη μαραθωνοδρόμος του Συλλόγου για το 2018 Δήμητρα Τσινίκου και ο πιο γρήγορος μαραθωνοδρόμος του Συλλόγου για το 2018 Χρήστος Ντικούδης, οι νεαρότεροι αθλητές του Συλλόγου Αθανάσιος Ψύχας και Αθανάσιος Μάγγος, καθώς και οι παλιοί μαραθωνοδρόμοι, Μόσχος Λαγκουβάρδος, Ιωάννης Κουτσογιαννούλης, Χρήστος Κατμέρος, Δημήτριος Θάνος, Αλέξανδρος Μπαμπαίτης. Συγκινητική ήταν και η βράβευση στον Γιάννη Γκισάκη, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων και γηραιότερο αθλητή, ο οποίος πρόσφατα χτυπήθηκε από οδηγό, ο οποίος τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο χτυπημένο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των πρωτάρηδων αθλητών του μαραθωνίου. Συγκεκριμένα οι

ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΜΟΥΗΛ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΑΡΜΑΜΕΝΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΒΑΪΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΕΛΙΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΓΑΪΤΑΝΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ
ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ ΟΛΓΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΙΧΑΕΛΑ
ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΡΙΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΖΙΩΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΟΥΜΠΕΛΟΥΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΚΡΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΜΑΓΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΓΚΩΤΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΑΛΤΕΖΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΜΑΡΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΟΣ
ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΑΝΝΑ
ΜΠΑΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΑΚΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗ
ΣΤΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΧΑΣΙΩΤΗ ΦΑΝΗ
ΧΡΗΣΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ