Απονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας-Ομιλία για την ασφαλή πλοήγηση και κοπή πίτας για το κέντρο ξένων γλωσσών “My English School Βικτώρια Μπαϊράμογλου”

Το Σάββατο, 9-2-19, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το κέντρο ξένων γλωσσών “my English School”.

Αρχικά, η σύμβουλος europalso και εκπαιδευτικός, κυρία Στέλλα Φλωρά μίλησε για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν οι ανήλικοι κυρίως χρήστες. Στη συνέχεια, ακολούθησε η απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν πολλές εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί του σχολείου στους επιτυχόντες μαθητές και στους γονείς τους.

Τέλος, πραγματοποιηθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας. Η υπεύθυνη του “my English school», Βικτωρία Μπαϊράμογλου, θα ήθελε να ευχαριστήσει, όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όλους τους γονείς και μαθητές για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους, την κυρία Στέλλα Φλώρα για την εξαιρετική ομιλία και τον κύριο Ντίνο για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία.