Πήρε το τρίποντο και συνεχίζει η Αναγέννηση Φαρσάλων

Νίκη με σκορ 3-1 σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων απέναντι στην Νίκη Κρήνης. Με αυτή την νίκη η Αναγέννηση βρίσκεται στην 3η θέση με 26 βαθμούς, ενώ η Νίκη Κρήνης στην 8η θέση με 15 βαθμούς.

Στο 9’ ο Σαλής θα βγάλει την σέντρα, ο Δημούλας θα σουτάρει από κοντά δεν θα καταφέρει να ευστοχήσει. Στο 20’ ο Λάμπρου θα ανοίξει το σκορ με ατομική ενέργεια κάνοντας το 1-0.

Στο 31’ ο Χρ. Ζαγγανάς θα βγάλει την σέντρα  ο Μπουλάρι από κοντά το 2-0. Η Νίκη Κρήνης θα προσπαθήσει να συνέλθει και θα μειώσει στο 36’ με τον Γιάννη Τσανάκα, ο οποίος θα εκτελέσει φάουλ, έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει πάνω στο τοίχος και θα καταλήξει στην δεξιά γωνία του Ζάντζα, κάνοντας το 2-1.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες θα παίξουν παιχνίδι κέντρου, παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις,  με τους φιλοξενούμενους να θέλουν σημειώσουν την ισοφάριση και τους γηπεδούχους να αυξήσουν το σκορ.

Εν τέλει, στο 62’ ο Λάμπρου θα πάρει την πρώτη κεφαλιά, νέα κεφάλια του Δημουλά θα βγάλει σε θέση  τετ α τετ τον Σαλή και ο τελευταίος θα κάνει το 3-1, όπου θα είναι και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας Μπουλάρι, Μπανιάς. Αρβανιτοζήσης, Σακελλαρίου Κ., Πατσιούρας, Δημούλας (75’ Θεοχαρόπουλος), Χρ. Ζαγγανάς, Βαίτσης (10’ λτ Λάμπρου, 85’ Αγγελακόπουλος) Τσουλης (87’ Θέος), Σαλής

Νίκη Κρήνης (Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Σελήνης , Κανατούλας (33’ Βάτσικας), Διαμαντής, Νταφόπουλος Αθ.(Γιαχνής), Θ. Μαργαριτόπουλος, Νεγιάννης (68’ Μαργαριτόπουλος Κ.), Τσιάρας, Ι. Τσανάκας. Ι. Μαργαριτόπουλος (75’ Μαγαλιός), Χρ. Τσιάνακας