Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο καφέ “Coffee Time”.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πιτσάβας Γεώργιος, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και στη συνέχεια έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του Πατέρα Βασιλείου.

Στη συνέχεια το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου βράβευσε τον κ. Μπακαλέξη Αχιλλέα, δημοσιογράφο, ανταποκριτή της εφημερίδας «Ελευθερίας», ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα, για την αδιάλειπτη προσφορά του στην προβολή του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου και γενικότερα της πόλης του.

Επίσης βράβευσε τον κ. Παδιώτη Γεώργιο για την στήριξη του στις δράσεις του συλλόγου.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε φιλικό και χαρούμενο κλίμα και συζητώντας με όλους τους συναδέλφους.

Το φλουρί της βασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή αξίας 50 € για ένα γεύμα δύο ατόμων στο εστιατόριο « Βασιλικός ». Τυχερή, η καλεσμένη του συλλόγου και υπ. Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Μαρία Γαλλιού.

Η Διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση: Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλο Σωτήρη, τον Αντιπρόεδρο κ. Παπαλέξη Δημήτριο, την Γενική Γραμματέα κα Τζήκα Καλλιόπη, τους Συμβούλους του Επιμελητηρίου, κ.κ. Δημητρίου Λάζαρο και Μπανταβή Βασίλειο, τους πρώην Επιμελητηριακούς συμβούλους επαρχίας Φαρσάλων, κ.κ. Μπελιώκα Βασίλειο, Ψαρογιώργο Κων/νο, Μπούσιο Αθανάσιο καθώς και το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων, την κα Γαλλιού Μαρία, υποψήφια Βουλευτή με το ΚΙΝ.ΑΛ., τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πουλαράκη Σταύρο, και τον τομεάρχη Πολιτισμού της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων κ. Σάκη Γεροβασίλη. Επίσης ευχαριστεί τον κ. Βαγγέλη Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτη του καφέ Coffee Time και μέλος του συλλόγου, για την άψογη εξυπηρέτηση. Τέλος ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.