“Καθάρισε” νωρίς και προχωράει ακάθεκτος ο ΑΟ Ναρθακίου!

Ο ΑΟ Ναρθακίου ξεπέρασε και το εμπόδιο της Θύελλας Βασιλί  σε ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι με σκορ 2 – 1, μπήκε με το “δεξί” και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας παρέμεινε στην κορυφή με 32 βαθμούς όντας και αήττητος.

Από την άλλη η Θύελλα Βασιλί παρέμεινε στους 15 βαθμούς και στην 7η θέση.

Το παιχνίδι διεξήχθη στις 11:00 π.μ. στο γήπεδο του Ναρθακίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με “κέφια” στον αγωνιστικό χώρο και στο 5′ άνοιξαν το σκορ όταν ο Πίρε “έσπασε” την μπάλα και ο Παπαθανασίου με σουτ πέτυχε το 1 – 0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πίρε “σέρβιρε” και πάλι και ο Ρεντινόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Θύελλας.

Από εκεί και έπειτα ο ΑΟΝ είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Καραβαγγέλη, Παπαθανασίου, Πίρε όμως το 2 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Η Θύελλα ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε με δυο καλές στιγμές του Καραγιάννη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν μια πολύ καλή στιγμή στο 60′ όταν ο Αρσενόπουλος σούταρε δυνατά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Αποστολάκη και έτσι παρέμεινε το 2 – 0.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και το 2 – 1 όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βαρσάμη η μπάλα κατέληξε στον Αγγελουσόπουλο και αυτός με δυνατό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 1.

Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καραγιάννης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως αστόχησε και έτσι το παιχνίδι έληξε με σκορ 2 – 1.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Κατσικόπουλος, Λελεντζής, Πρίφτης, Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Μπουλούτσος, Καραβαγγέλης, Πίρε (46′ Κόκκαλης), Παπαθανασίου.

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαίτσης): Αποστολάκης, Μπόγκας, Λιτσόπουλος, Μαργαριτόπουλος (55′ Συργκάνης), Ακρίβος, Σουλιώτης (20′ Τριανταφύλλου Β.), Τριανταφύλλου Γ., Καραγιάννης, Αγγελουσόπουλος, Βαρσάμης, Αλεξίου.