Διπλό χαρακτήρα με πρωταγωνιστή τον Τασιόπουλο για την Βαμβακού στην έδρα της Υπέρειας

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς σκοράροντας δις με τον Τασιόπουλο μέσα σε δέκα λεπτά πέρασε με σκορ 0-2 από την Δόξα Υπέρειας και έτσι έφτασε τους 29 βαθμούς και παρέμεινε μόνος στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη η Δόξα παρέμεινε στους 23 βαθμούς και πλέον στην 4η θέση.
Όπως και στον πρώτο γύρο έτσι και σε αυτό το παιχνίδι ο Ατρόμητος κέρδισε με το ίδιο σκορ έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τασιόπουλο αυτή την φορά.
Αρχικά στο 5ο λεπτό ο Αζάς έσπασε την μπάλα όμορφα και ο Τασιόπουλος με πλασέ νίκησε τον Ευθυμιάδη.
Ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι ίδιοι παίκτες συνδυάστηκαν εκ νέου και πάλι ο Τασιόπουλος υποδέχθηκε σωστά την μπάλα από τον Αζά και σκόραρε το 0-2 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Εν συνεχεία η Δόξα πίεσε όμως ο Ατρόμητος όντας καλά στημένος στο δικό του μισό δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.
Κάποιες καλές στιγμές με τους Γκατζόγια και Παπαδόπουλο δεν βρήκαν στόχο όπως και από πλευράς Ατρομήτου με κάποιες προσπάθειες του Τασιόπουλου και έτσι το 0-2 παρέμεινε μέχρι την λήξη και ο Ατρόμητος πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο τόσο από πλευράς ψυχολογίας όσο και βαθμολογικά.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Τραμπάκουλος (60′ Γεωργολόπουλος), Δημητρίου, Τσούνι, Τσακίρης (46′ Τσιούρης Γ.), Γκατζόγιας, Φιτσόπουλος (75′ Λαυδής), Κερμελίδης (70′ Κέτσι), Παπαδόπουλος Απ., Καλφόγλου.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς Η. (85′ Αρσενόπουλος Β.), Μπερσιάνης, Φλώρος, Γκούνης (70′ Ξυνογαλάς Αλ.), Μουτκανάς, Βόπης, Χρόνης (80′ Ανδρεόπουλος), Αζάς, Τασιόπουλος