“Buzzer beater” του Κώστα Κολοβού και συνέχεια στην κορυφή για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς!

Με ακόμη ένα τέρμα στο τέλος του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός Αμπελιάς επικράτησε με σκορ 1 – 0 της Δήμητρας Γιάννουλης και έτσι συνεχίζει ακάθεκτος μόνος πρώτος  στην Α΄1 ΕΠΣΛ.

Πρωταγωνιστής αυτή την φορά ο Κώστας Κολοβός ο οποίος στο 90′ με πλασέ έδωσε το υπερπολύτιμο τρίποντο στον Ολυμπιακό το οποίο και τον διατηρεί στην κορυφή.

Οι «κόκκινοι» του Αχιλλέα Τσιβόπουλου έφθασαν τους τριάντα έξι βαθμούς με αυτή τη νίκη που ήρθε στο φινάλε του αγώνα, ενώ οι «πράσινοι» του Νίκου Χρόνη έμειναν στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με δέκα επτά πόντους.

Στο 39ο λεπτό οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο κ. Νίτσας απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τους Νίκο Φαρμάκα και Γιάννη Βιλανάκη για μεταξύ τους αψιμαχία μετά από φάουλ που έγινε στο χώρο του κέντρου.

Στο φινάλε του αγώνα και στο 90′ ο Στέφανος Σουλτούκης εκτέλεσε φάουλ και ο Κώστας Κολοβός από κοντά με πλασέ κέρδισε τον Βασίλη Μαστοροδήμο και έκανε το 1 – 0, δίνοντας έτσι και τους τρεις βαθμούς στην Αμπελιά.

Οι Συνθέσεις
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης (70′ Λαζαρίδης), Σελήνης, Αγγέλης, Κολοβός, Σαΐτης (82′ Σαΐτης), Περήφανος (65′ Σουλτούκης), Γαρουφαλιάς, Σαμαράς – Καμηλαράκης, Γεωργούλας Θοδ., Φαρμάκας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος (70′ Ράπτης), Σαπάκος, Βιλανάκης, Ντούφας, Παπακωνσταντίνου, Θώμος (60′ Μαυρουδής), Μπάμπαλης, Χατζηγρηγορίου (85′ Γκαλγκανόπουλος), Ραμάι, Καρέλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Δεληγιάννη, Μπατζιανούλης.