Πρωινά και απογευματινά παιχνίδια στην Β’ ΕΠΣΛ

Με την 12 αγωνιστική ή αλλιώς 1η του δευτέρου γύρου συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται την Κυριακή 10/2 αλλά… «σπαστά» με κάποιες να είναι πρωινές και να ξεκινούν στις 11 π.μ. ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται με παιχνίδια στις 15:00 την ίδια ημέρα.

Στα πρωινά παιχνίδια αρχικά ο πρωτοπόρος και αήττητος με 29 βαθμούς ΑΟ Ναρθακίου αντιμετωπίζει εντός έδρας την Θύελλα Βασιλί η οποία βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με την Νίκη Κρήνης με 15 βαθμούς.

Η 10η με 10 βαθμούς Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μυραικό ο οποίος με 11 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

Ο ουραγός Σταυραετός αντιμετωπίζει στην έδρα του την 5η Αναγέννηση Ζαππείου.

Στα παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν στις 15:00 δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα Υπέρειας και Ατρόμητο Βαμβακούς.

Ο Ατρόμητος με 26 βαθμούς είναι στην 2η θέση με την Δόξα Υπέρειας να ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με την Αναγέννηση Φαρσάλων στους 23 βαθμούς.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία έχει επίσης 23 βαθμούς αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Νίκης Κρήνης η οποία με 15 βαθμούς ισοβαθμεί με την Θύελλα Βασιλί στην 7η θέση, στο έτερο τοπικό ντέρμπι.

Ο έκτος της βαθμολογίας με 17 βαθμούς Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων επιστρέφει στην έδρα του για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων του 1 βαθμού.