Κοπή πίτας και γλέντι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουάριου η εκδήλωση για τη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού.

Ο πατήρ Στυλιανός Βόπης ευλόγησε τη πίτα, και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου η πρόεδρος κ. Τσαλούκη Τσιμπίδα Γεωργία ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγειά αγάπη δύναμη και αισιοδοξία. Έκανε αναφορά στο έργο του συλλόγου που στα 14 χρόνια της πορείας του κατάφερε αξιόλογες και ποικίλες δράσεις.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος βράβευσε και ευχήθηκε τα παιδιά που πέτυχαν στις εξετάσεις και ξεκίνησαν τις σπουδές τους με ένα αναμνηστικό δωράκι. Βραβεύτηκαν: η Πατσουράκου Έφη, ο Βαρελάς Δημήτρης και ο Καραχρήστος Παναγιώτης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πατήρ Στυλιανός ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ.Τύμπας εκπρόσωποι της δημοτικής και τοπικής διοίκησης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, μέλοι και φίλοι του συλλόγου.

Στην εκδήλωση χόρεψαν τα παιδιά και οι έφηβοι των χορευτικών του συλλόγου και όσοι παρευρέθησαν απόλαυσαν μια όμορφη μουσική βραδιά.