Στους “16” η Αμπελιά με “buzzer beater” του Σελήνη!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς αντιμετώπιζε εντός έδρας τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων για την φάση των «32» του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως χρειάστηκαν την τελευταία φάση και τον “χρυσό σκόρερ” Σελήνη ο οποίος με “buzzer beater” στο 90+4′ πέτυχε το 1 – 0 και έδωσε την πρόκριση στο συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου στην φάση των “16”.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα με τους Κώστα Γαρουφαλιά, Σταύρο Σαμαρά – Καμηλαράκη, Θοδωρή Γεωργούλα και Στέφανο Σουλτούκη.

Ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος στο 73′ “άγγιξε” το γκολ όμως η προσπάθεια του ΘάνουΑμαρλαριώτη σταμάτησε στο δοκάρι.

Έτσι φτάσαμε στο 94′ όταν ο Νίκος Φαρμάκας εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα παρέμεινε στα καρέ του Καραποστόλη και ο Χρήστος Σελήνης με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ερυθρόλευκους οι οποίοι έτσι πέτυχαν την σπουδαία πρόκριση.

Οι Συνθέσεις
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης, Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Σαΐτης, Περήφανος, Γαρουφαλιάς, Σαμαράς, Γεωργούλας Θοδ., Σουλτούκης (65′ Φαρμάκας).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Γκαραβέλης Ευθ. (80′ Γκούγκλας), Ντουρουντάκης (65′ Γκότζιος), Αντωνίου, Παναγιώτου, Μητρακούλης, Νούσιος, Αμαρλαριώτης, Τζεμολάρι, Δοξαριώτης (55′ Γκαραβέλης Β.), Δάσσιος.

Διαιτητές: Αντωνίου, Καραγιάννης, Νάκας.