Νέο Δ.Σ. για τους Ενεργούς Πολίτες Φαρσάλων

Νέα σύνθεση προέκυψε για το Δ.Σ. του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων μετά τις πρόσφατες εκλογές. Τα νεοεκλεγέντα μέλη, συνεδρίασαν με σκοπό την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου που προέκυψε από την διαδικασία είναι η ακόλουθη: Πρόεδρος: Δέσποινα Πρεκατέ, Αντιπρόεδρος: Γιώργος Καραγιάννης, Γεν. Γραμματέας  : Σώση Βακούλα, Ταμίας: Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, Μέλοι: Νίκος Σουφλέρης, Σούλα Παναγιώτου, Ελένη Δημοπούλου
H σύνθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι η ακόλουθη: Σούλα Λιάγγα – Τσούλη, Έλενα Μαγνήσαλη, Νίκος Σφακιανός.

Το νέο ΔΣ μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ανακοίνωσαν τα παρακάτω: «Χρέος μας σαν νέο διοικητικό συμβούλιο, είναι να ανταποκριθούμε στην μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο των προκατόχων μας και να υπηρετήσουμε τους νέους στόχους και σκοπούς που θα θέτουμε κάθε φορά μέσα από τις συλλογικές μας αποφάσεις. Ο άξονας των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, όπως είναι γνωστό, περιστρέφεται γύρω από πολιτισμικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, δράσεις για το περιβάλλον και δημιουργικές προτάσεις για την πόλη και την επαρχία μας. Δηλώνουμε υπηρέτες του σκοπού αυτού και με συνοδοιπόρους παλιότερα έμπειρα μέλη αλλά και νέους φίλους, θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δηλώνουμε ΕΝΕΡΓΟΙ πολίτες – ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ενεργοί με μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας.»