«Βασίλεψε» ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων το βράδυ της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου στο γνωστό κατάστημα εστίασης»Κονάκι» στα Φάρσαλα.

Το παρών έδωσαν η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος και ο κ. Δημήτρης Καλουζάκης ένας εκ των μεγάλων χορηγών της ομάδος.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων Νίκος Γκαραβέλας ο οποίος κέρδισε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε χρηματικό έπαθλο των πενήντα ευρώ.

Ο γενικός γραμματέας της ομάδος κ. Χρήστος Σκαντζούρης ήταν αυτός ο οποίος πήρε τον λόγο από πλευράς Διοικήσεως μιας και ο πρόεδρος της ομάδος κ. Αθανάσιος Λέφας ήταν απών ελέω προσωπικών υποχρεώσεων.

Ο κ. Σκαντζούρης ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους, ευχαρίστησε τον κ. Καραχάλιο για την αποδοχή της πρόσκλησης, επίσης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καλουζάκη, τον κ. Γιώργο Δεληδήμο και τον κ. Αντώνη Δραμαλιώτη για την βοήθεια στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, όπως και όλες τις επιχειρήσεις που είναι αρωγός σε αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται από την Διοίκηση της ομάδος και σε δύσκολους οικονομικά καιρούς βρίσκονται πάντα δίπλα στον Αχιλλέα και με το υστέρημά τους βοηθούν στην άρτια λειτουργία.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο αρχηγός της ομάδος Γιώργος Κομισόπουλος ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για το νέο έτος.

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τον κ. Κώστα Χαμορούσο, ιδιοκτήτη του καταστήματος «Κονάκι» για την προσφορά του γεύματος και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση.