Κοπή πίτας για τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Φαρσάλων

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Αιμοδοτικού Συλλόγου Φαρσάλων, στα Φάρσαλα και συγκεκριμένα στο κατάστημα εστίασης “Τζίτζικας και Μέρμηγκας” του κ. Δημητρακόπουλου.

Το παρών έδωσαν πολλοί αιμοδότες της Επαρχίας μας καθώς επίσης ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο αντιπ. του περ. συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Κων/νος Τύμπας,  η Πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης  κ. Μαρία Ίφου, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τριανταφύλλου, η πρόεδρος της Δημ. κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Σούλα Λούκουτου, έδωσε τις ευχές για το νέο έτος και παρουσίασε τα νέα μέλη του Δ.Σ., αφού πρώτα ευχαρίστησε τα μέλη που αποχώρησαν. Έγινε αναφορά στις δράσεις του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά και στην συλλογή μονάδων αίματος και στην προσφορά σε πάσχοντες της επαρχίας Φαρσάλων.

Επίσης, η πρόεδρος του συλλόγου παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να γίνουν αιμοδότες και να σταθούν δίπλα στον συνάνθρωπο. Επιπλέον, επεσήμανε τους στόχους και τις προγραμματισμένες αιμοδοσίες για την προσεχή χρονιά.

Κατόπιν βράβευσε τους Ιερείς της επαρχίας Φαρσάλων καθώς και τους κ.κ. Θέμη Παδιώτη, Κώστα Αντωνόπουλο για την συνεισφορά τους στον σύλλογο και τους προέτρεψε να συνεχίσουν αυτή την σημαντική συμβολή τους, ώστε να ενισχυθεί η αιμοδοσία του Γ.Ν. Λάρισας. Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην σημειωθεί η αξιέπαινη προσέλευση 89 ατόμων στην αιμοδοσία της Πέμπτης 31/01/2019, όπου οι αιμοδότες, δίνοντας αίμα, χάρισαν ζωή.

Πηγή φωτό: Κώστας Αντωνόπουλος