Δράση Δικτύωσης με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ Έξοδος)

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Φαρσάλων ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., πραγματοποίησαν συνάντηση με τον σύμβουλο απεξάρτησης κ. Μπασδέκη Δημήτρη και την ψυχολόγο κ. Φουλούλη Στέλλα του Συμβουλευτικού Σταθμού Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δικτύωσης με σκοπό την συνεργασία τον δύο δομών προς όφελος του κοινού συνόλου. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν τις εξαρτήσεις ατόμων από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια καθώς και την αντίστοιχη ενημέρωση που χρειάζεται να έχουν οι πολίτες για την πρόληψη αντίστοιχων καταστάσεων κρίσεων.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350163 – 4, e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr

-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: kkoinotitas_roma@dimosfarsalon.gr

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες : 8:00π.μ. έως 14:30μ.μ

Το Κέντρο Κοινόοτητας ευχαριστεί τον Συμβουλευτικό Σταθμό ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ για τη συμμετοχή του στη δράση δικτύωσης του Κέντρου Κοινότητας, την Διευθύντρια της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) κ. Βέρα Β. Κυρίτση που υποστήριξε την δράση, καθώς επίσης και την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου.