Συνέχεια με μπαράζ για τα κορίτσια του Α.Σ. Φαρσάλων!!!

Η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Φαρσάλων αντιμετώπιζε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών την ομάδα του Α.Ο Σκοπέλου σε ένα παιχνίδι που με νίκη τα κορίτσια του Α.Σ.Φ θα έπαιρναν την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου του πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδος.

Οι Φαρσαλινές μπορεί να «καρδιοχτύπησαν» για ακόμη ένα παιχνίδι, όμως στο ταιμ μπρέικ πήραν την νίκη με σκορ 3 – 2 σετ και πέτυχαν την πρόκριση.

Τα κορίτσια του Αθλητικού μπήκαν αρκετά αγχωμένα λόγω τις κρισιμότητας του παιχνιδιού στο 1ο σετ, χάνοντάς το με 12-25.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Χρήστου Μανετζή μπήκε εμφανώς βελτιωμένη κερδίζοντας το σετ με 25-17 , συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό κατάφερε να πάρει και το επόμενο σετ (25-19)κάνοντας το 2-1.

Στο 4ο σετ η ομάδα της Σκοπέλου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια κερδίζοντας με 19-25 και έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο ταιμ μπρέικ.

Εκεί οι Φαρσαλινές όπως και στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου έδειξαν χαρακτήρα και με σκορ 15 – 9 πήραν την νίκη – πρόκριση.

Η ομάδα του Αθλητικού ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε ώστε να έλθει αυτή η μεγάλη νίκη.

Τα Σετ: 12 – 25, 25 – 17, 25 – 19, 15 – 9
Η Σύνθεση

Α.Σ. Φαρσάλων (Μανετζης Χρήστος): Ντόβα Ευτυχία, Δασκαλοπούλου Βάια, Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου, Μόκκα Ρένια, Αλεξίου Θώμη, Χατζηαντωνίου Γεωργία, Τσιαμπαλή Άννα, Αράπη Δήμητρα, Μπύρου Μαριέττα, Βασιλοπούλου Εφηλία, Τσουμάνη Βασιλική, Παπαθανασίου Φρειδερίκη, Οικονόμου Μαρία