Πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών με τη μέθοδο της LINGUAPHONE για τους οικονομικά ασθενέστερους Δημότες

Την περίοδο που διανύουμε η διγλωσσία και ειδικά η γνώση των Αγγλικών είναι απαραίτητο εφόδιο για την αγορά εργασίας. Το κόστος εκμάθησης όμως φροντιστήρια ή ιδιαίτερα, είναι για τις οικογένειες με οικονομικά προβλήματα δυσβάσταχτο. Επιπλέον υπάρχει η ανάγκη για την απόκτηση εξειδικευμένων Αγγλικών-business English. Είναι βέβαιο ότι η ανεργία δημιουργεί και επιβαρύνει την υγεία του κόσμου (ψυχική και όχι μόνο), μιας και δεν έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες για την πρόσβαση στην ΓΝΩΣΗ!

Το πρόγραμμα είναι μια Συνεργασία του ΔΗΜΟΥ και της LINGUAPHONE με την υποστήριξη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Πρωτίστως  δίνεται η δυνατότητα παροχής του Προγράμματος στους οικονομικά ασθενέστερους δημότες και άλλες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μέσα από την επιδότηση από τον Δήμο τους ώστε να αποκτήσουν ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα e-learning / digital school της LINGUAPHONE. Επιπλέον η συμμετοχή του Δήμου αφορά την ενημέρωση σε όλους τους υπόλοιπους δημότες, αλλά και επιχειρήσεις  στους οποίους θα δοθεί μέσα από το ΕΔΔΥΠΠΥ, η δυνατότητα να αποκτήσουν μία ετήσια συνδρομή πολύ μικρό κόστος το οποίο επωμίζονται οι ίδιοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

Κυριακή Π.Παναγιωτοπούλου: 6932-258121 & 2491350161, 2491350166.