Όλα μοιρασμένα ανάμεσα σε Μύρα και Βασιλί

Μυραικός και Θύελλα Βασιλί μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις καθώς έμειναν στο 1 – 1 στην αναμέτρηση για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας. Έτσι η Θύελλα με 15 βαθμούς βρίσκεται μαζί με την Νίκη Κρήνης στην 7η θέση.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 15′ όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Σουλιώτη, ο Αγγελουσόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαρσάμης, ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, σε ένα παιχνίδι κέντρου με αρκετές μονομαχίες.

Η Θύελλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαρσάμη, ο Καραγιάννης πήρε την κεφάλια και πέτυχε το 0 – 1. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ έξω από την περιοχή έπειτα από αναταραχή στα καρέ του Αποστολάκη και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό και εντυπώσεις.

Η Σύνθεση

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαίτσης): Αποστολάκης, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Λιτσόπουλος, Αλεξίου, Σουλιώτης, Καραγιάννης, Βαρσάμης, Συργκάνης, Αλεξίου (25′ λ.τ. Μπόγκας), Αγγελουσόπουλος (80′ Τριανταφύλλου Γ.)