Δεύτερο σερί τρίποντο και ανεβαίνει η Νίκη Κρήνης!

Την δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της με το αγαπημένο της σκορ 3 – 2 πήρε η Νίκη Κρήνης η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Ζαππείου.

Έτσι η Νίκη Κρήνης έφτασε τους 15 βαθμούς και μαζί με την Θύελλα Βασιλί βρίσκεται στην 7η θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ όταν ο Μαργαριτόπουλος Θοδωρής ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Ζαππείου και με δυνατό σουτ στο γάμα της εστίας του Γκατζανά πέτυχε το 1 – 0.

Στο 42′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν μετά από κάθετη πάσα του Γιάννη Τσανάκα, ο αδελφός του Χρήστος, πλάσαρε ιδανικά, αλλά η μπάλα “έγλειψε” το κάθετο δοκάρι, με τον  Νεγιάννη να μην προλαβαίνει  να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα η Αναγέννηση η οποία και έχασε κάποιες ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Χουσενάι.

Ο ίδιος κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ στο γάμα της εστίας του Παπαϊωάννου. Ένα γκολ πανομοιότυπο με αυτό του Μαργαριτόπουλου στο α ημίχρονο.

Κάπου εκεί, και ενώ το παιχνίδι άρχισε να γίνεται σκληρό, ήρθε η αντίδραση εις διπλούν μάλιστα απ’τη Κρήνη, όταν στο 59′, μετά από φάουλ του Τσανάκα Χρήστου, η μπάλα δεν βγήκε από την περιοχή του Γκατζανά, στρώθηκε ιδανικά στον Θάνο Νταφόπουλο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1, δίνοντας και πάλι προβάδισμα για τη Νίκη, και παράλληλα έκοψε τα “φτερά” της Αναγέννησης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 63′ μετά από πάσα του Χρήστου Τσανάκα στον Τσιάρα, ο τελευταίος σημείωσε το 3-1, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν εκ νέου πιέζοντας και χάνοντας κάποιες καλές στιγμές.

Στο 86′ μάλιστα κατάφεραν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χουσενάι, όμως η Κρήνη έδειξε χαρακτήρα και κράτησε το υπερπολύτιμο τρίποντο.