Ανατρεπτικό διπλό με πρωταγωνιστή τον Κερμελίδη για την Υπέρεια!

Η Δόξα Υπέρειας βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1΄ κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων, όμως έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Χρήστο Κερμελίδη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ έφερε τούμπα την αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει το τρίποντο με σκορ 1 – 4.

Έτσι οι αετοί έφτασαν τος 23 βαθμούς και μαζί με την Αναγέννηση Φαρσάλων μοιράζονται την 3η θέση, ενώ από την άλλη η Ακαδημία παρέμεινε στους 10 βαθμούς και την 10η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να αιφνιδιάζουν καθώς στο 1′ ο Αλμυριώτης σέντραρε, ο Καρακώστας έσπασε την μπάλα και ο Δημητρίου με γυριστό σουτ πέτυχε το 1 – 0.

Η Δόξα Υπέρειας στη συνέχεια πίεσε και κατάφερε να απαντήσει άμεσα καθώς στο 10′ όταν ο Κερμελίδης με κοντινό πλασέ, έπειτα από συνωστισμό στα καρέ της Ακαδημίας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε μια ανύποπτη φάση, όταν ο Κατσιάβας έκανε σέντρα σουτ ο Σκαντζούρης δοκίμασε να διώξει με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο καλές στιγμές όμως ο Μαργαρίτης σταμάτησε εντυπωσιακά τόσο τον Κερμελίδη, όσο και τον Παπαδόπουλο.

Στο 40′ η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον νεαρό τερματοφύλακα, όταν ο Κερμελίδης σούταρε, η μπάλα έκανε γκελ ο Μαργαρίτης είχε πέσει ήδη και έτσι το σκορ διαμορφώθηκε σε  1 – 2.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα πέτυχε ακόμη δυο τέρματα όταν αρχικά στο 65′ ο Κερμελίδης με πλασέ πέτυχε το 1 – 3 και ταυτόχρονα προσωπικό χατ τρικ.

Στο 94′  ο Παπαδόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Μαργαρίτη και σημείωσε το τελικό 1 – 4.

Να σημειώσουμε ότι ο “δάσκαλος” Γιάννης Βασιλείου (επί σειρά ετών προπονητής της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων και των τμημάτων υποδομής) βρέθηκε αντιμέτωπος με τον “μαθητή” του και νυν τεχνικό των κιτρινόμαυρων Αρίστο Παπαγεωργίου, με τους δυο τους να έχουν θερμό εναγκαλισμό πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Μαργαρίτης, Μπαιράμι, Χαμορούσος Θ., Αλμυριώτης, Πανάγος (65′ Τσιανάκας), Γιαννούλας, Ζαφειρούλης (70′ Δημουλάς Σ.), Βαλαβάνης, Κατσιάβας, Καρακώστας, Δημουλάς Δ. (80′ Κυριαζόπουλος).

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Ντραμπάκουλος, Δημητρίου, Τσούνι, Γκατζόγιας (80′ Κέτσι), Καλφόγλου (75′ Λαυδής), Κερμελίδης, Τσακίρης, Παπαδόπουλος, Φιτσόπουλος (60′ Τσιούρης Γ.).