Έκανε “περίπατο” και επέστρεψε στα τρίποντα

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Ατρόμητος Βαμβακούς, καθώς συνέτριψε με 5 – 0 τον Σταυραετό Σταυρού για τη 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου κι έτσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες μετά το άτυχο αποτέλεσμα από τη Κρήνη τη περασμένη αγωνιστική.

Οι «κυανόλευκοι» του Χρήστου Ανδρεόπουλου είχαν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Ανδρέα Ταστεμερίδη και με το εμφατικό 5 – 0 έφθασε και πάλι στη πρώτη θέση έχοντας είκοσι έξι βαθμούς, με το Ναρθάκι να έχει παχνίδι λιγότερο και να αγωνίζεται τη Κυριακή (03/02).

Την αρχή έκανε στο 6ο λεπτό ο Χρόνης με κοντινή προβολή, ενώ ο Φλώρος έκανε δύο τα τέρματα για τη Βαμβακού και ο Γκούνης ανέβασε το σκορ σε 3 – 0, με αυτό να αποτελεί και το σκορ ημιχρόνου.

Έπειτα, ο Χρήστος Ανδρεόπουλος διεύρυνε το σκορ σε 4 – 0 για τους γηπεδούχους, ενώ το τελικό 5 – 0 στο παιχνίδι αυτό διαμόρφωσε ο Τασιόπουλος.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Ιακωβάκης, Αρσενόπουλος, Αζάς, Γκούνης (80′ Τζερεμές), Ξυνογαλάς, Βόπης, Φλώρος (70′ Μακρυγιάννης), Ανδρεόπουλος, Τασιόπουλος, Μουτκανάς (46′ Ξυνογαλάς Ι.), Χρόνης (46′ Φάτσης).

Σταυραετός Σταυρού (Ανδρέας Ταστεμερίδης):Μανούσος, Παππάς, Τσιλήρας, Νταβέλης, Ρουμελιώτης, Πατσουράκος, Καραχρήστος, Κλημενώβ, Αγγέλης, Νανούλης, Κολοβός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Σκάρπας, Μπακλαβά.

Πηγή: arenalarissa.gr