“Διπλό” και επιστροφή στα τρίποντα για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, η Αναγέννηση Φαρσάλων επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-2, απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα του Αγίου Γεωργίου για την 11η στροφή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Έτσι πλέον οι κόκκινοι με 23 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση περιμένοντας το αυριανό παιχνίδι της Δόξας Υπέρειας για να δουν αν θα την έχουν εκ νέου “συγκάτοικο”, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Τσούλη στο 14’ με όμορφη κεφαλιά, ενώ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με το “καλημέρα” του δευτέρου μέρους με σκόρερ τον Μπούλαρι στο 50′.

Ο Άγιος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 80′ σκόραρε όμως το τέρμα το Καραχάλια ακυρώθηκε ως οφσαιντ.

Εν τέλει οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 86′ με σκόρερ τον Καραχάλια και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 1 – 2.

Δεύτερη καριέρα σημειώνει ο ακούραστος και “αειθαλής” Νίκος Τριγκας, από την θέση του τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές αποκρούσεις στην εν λόγω αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Άγιος Γεώργιος (Τρίγκας): Τρίγκας Ν., Αγγελοσόπουλος, Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Καρακώστας, Σακελλαρίου Φ., Νταλίπης, Μπάφας, Θλιβερός, Καρακώστας, Ταστεμίρογλου

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Αγγελάκης (λτ 15’ Μπανιάς), Μπουλάρι, Αρβανιτοζήσης, Σακελλαρίου Κ., Πατσιούρας(46’ λτ Θεοχαρόπουλος), Τσούλης, Ζαγγανάς Χρ., Γιαχνής (36 λτ Δημουλάς), Βαΐτσης, (70’ Λάμπρου), Καρακώστας