Σε δυο “δόσεις” η 11η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ

Σε δυο δόσεις θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ κατηγορίας στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Επαρχίας Φαρσάλων.

Αρχικά το Σάββατο 2/2 και ώρα 15:00 ο δεύτερος της βαθμολογίας Ατρόμητος Βαμβακούς με 23 βαθμούς ο οποίος προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Κρήνης αντιμετωπίζει τον ουραγό Σταυραετό με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία βρίσκεται μαζί με την Δόξα Υπέρειας στους 20 βαθμούς και την 3η θέση και προέρχεται από εντός έδρας ήττα με τον ΑΟ Ναρθακίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άγιο Γεώργιο οποίος έχει 1 βαθμό και μαζί με τον Σταυραετό είναι στις τελευταίες θέσεις.

Την Κυριακή 3/2 και ώρα 15:00 έχουμε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο με 26 βαθμούς και αήττητο στο πρωτάθλημα ΑΟ Ναρθακίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων ο οποίος με 17 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση.

Ο ΑΟΝ προέρχεται από νίκη στην έδρα της Αναγέννησης Φαρσάλων ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων από ισοπαλία με την Θύελλα Βασιλί στην έδρα του.

Η Δόξα Υπέρειας τώρα η οποία με 20 βαθμούς ισοβαθμεί με την Αναγέννηση Φαρσάλων και προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στον Μυραικό αντιμετωπίζει στο Στάδιο των Φαρσάλων την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων η οποία έχει 10 βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση και προέρχεται από νίκη στην έδρα του Σταυραετού.

Η Νίκη Κρήνης μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τους 12 βαθμούς και την 8η θέση και θα αντιμετωπίσει στην έδρα της και πάλι την ομάδα της Αναγέννησης Ζαππείου η οποία με 18 βαθμούς είναι πέμπτη.

Τέλος η Θύελλα Βασιλί μετά τον βαθμό που πήρε κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων έφτασε τους 14 και την 7η θέση και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μυραικό ο οποίος με 10 βαθμούς είναι 9ος μαζί με την Ακαδημία Αχιλλέως.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου – 11η αγωνιστική (15:00):

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Αναγέννηση Φαρσάλων

Ατρόμητος Βαμβακούς – Σταυραετός

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου (15:00)

Μυραϊκός – Θύελλα Βασιλί

ΑΟ Ναρθακίου – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ακαδημία Αχιλλέως – Δόξα Υπέρειας

Νίκη Κρήνης – Αναγέννηση Ζαππείου