Αναβλήθηκε η παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου

Δεν παραιτήθηκε από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει την Πέμπτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” ότι θα κάνει.

Όπως είπε ο ίδιος, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Νίκος Βούτσης τον παρακάλεσε να περιμένει πέντε ημέρες ακόμη, ώστε να ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων το πρωτόκολλο κύρωσης της ένταξης της “Βόρειας Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έφθασε καθυστερημένα στο γραφείο του Νίκου Βούτση στην Βουλή, επειδή – όπως υποστήριξε – χάλασε το αυτοκίνητό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά νωρίτερα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, είχε εξαπολύσει νέες “βολές” με ανάρτησή του στα social media, μία ημέρα μετά τις ευθείες απειλές ότι εάν διαλυθεί αντιθεσμικά η Κ.Ο. του κόμματός του «θα έχουμε πόλεμο» και η Κυβέρνηση δεν θα κάνει… παρέλαση.

Ο κ. Καμμένος διεμήνυσε πως «οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας».

Αποκάλυψε απειλές σε βάρος της οικογένειάς του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς», ενώ απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό καταλήγει με τη φράση «Εκτός από τους Ρουβίκωνες, υπάρχουν και Έλληνες, Αλέξη…».

Πηγή: ant1news.gr