Υποψήφια Δήμαρχος Φαρσάλων η Μαρία Ίφου

Την απόφαση της να κατέλθει εκ νέου ως υποψήφια Δήμαρχος Φαρσάλων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ώστε να διεκδικήσει τον Δήμο Φαρσάλων, με ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, έξω από κάθε ιδεολογικές και κομματικές πεποιθήσεις, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, ανακοίνωσε με προσωπική δήλωση της, η Φαρσαλινή κ. Μαρία Ίφου.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

“Συνδημότισσες και Συνδημότες, με αίσθημα αυξημένης ευθύνης και όραμα για τον Τόπο μας, ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα μου, ως Δήμαρχο Φαρσάλων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο 2019.

Γέννημα – Θρέμμα Φαρσαλινή, ζώντας και βιώνοντας μαζί σας, την Τοπική πραγματικότητα και έχοντας υπηρετήσει τον Δήμο μας με εντιμότητα, εργατικότητα και συνέπεια επί σειρά ετών, τόσο από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου, όσο και με την ιδιότητα της Δημάρχου, κατέρχομαι στις εκλογές να τον υπηρετήσω εκ νέου, με γνώμονα το Συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών.

Δεν προτίθεμαι να αναλωθώ κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σε άγονους διαπληκτισμούς με οποιονδήποτε. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην κρίση των Συνδημοτών μου, οι οποίοι εξ’ άλλου θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την Δημοτική Αρχή που τους ΑΞΙΖΕΙ.

Μια Δημοτική Αρχή με Κύρος, Προσωπικότητα, Ακτινοβολία, και Δυνατότητες, που να μάχεται, να αγωνίζεται και να διεκδικεί με γνώση, εμπειρία, εργατικότητα, ήθος και διαφάνεια. Η νίκη του ψηφοδελτίου μας θα είναι του Φαρσαλινού Λαού, γι’αυτό απευθύνομαι σε όλες και όλους, έξω από κάθε ιδεολογικές και κομματικές προτιμήσεις να στηρίξουν το πραγματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μας με γνώμονα το συμφέρον του Τόπου μας”.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΜΑΡΙΑ ΙΦΟΥ