Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Δημοτικής χορωδίας Φαρσάλων

Η Δημοτική χορωδία πέρα από την συμμετοχή της στις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων, έχει καθιερώσει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα να επισκέπτεται διάφορες δομές και να ψυχαγωγεί τους φιλοξενούμενους εκεί.

Φετινός προορισμός το Γηροκομείο Λάρισας και το Απολλώνειο θεραπευτήριο στον Τύρναβο όπου τραγούδησε και έψαλλε Κάλαντα δίνοντας μια νότα δροσιάς στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Οι χορωδοί ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του Γηροκομείου για την υποδοχή της χορωδίας μας και τη διεύθυνση και το προσωπικό του Απολλώνειου θεραπευτηρίου τόσο για την πρόσκληση και υποδοχή όσο και την φιλοξενία της χορωδίας μας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η δημοτική  Χορωδία και το παιδικό τμήμα της χορωδίας πήραν μέρος στην Χριστουγεννιάτικη πανηγυρική συναυλία που διοργάνωσε ο ΟΠΑΚΠΑ δήμου Φαρσάλων και στην οποία συμμετείχε και η βυζαντινή χορωδία (τμήμα Φαρσάλων) της Ιεράς Μητρόπολης Φαναριοφερσάλων. Τη δημοτική χορωδία διεύθυνε ο Κωσταντίνος Μάτης, στο πιάνο η Κατερίνα Ζαρόγιαννου και τη βυζαντινή χορωδία διεύθυνε ο αρχιδιάκονος  πατέρας Θωμάς Κάιας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ Τιμόθεος ο δήμαρχος κ Άρης Καραχάλιος ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Κώστας Δερλός  η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ Κική Παναγιωτοπούλου η πρόεδρος της τοπικής ενότητας Φαρσάλων κ Βάια Παύλου και ο δημοτικός σύμβουλος κ Νίκος Γκατζόγιας.

Επόμενη εκδήλωση της χορωδίας στις 28/12. Η χορωδία θα τραγουδήσει Κάλαντα στο ΚΑΠΗ στους δρόμους της πόλης και στο Δήμαρχο.