Στον Ολυμπιακό Αμπελιάς ο Περήφανος

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ενέταξε στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή από το «πάνω ράφι» για τα δρώμενα του Λαρισινού ποδοσφαίρου και ξεκινάει «καυτός» το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου!

Η Διοίκηση των ερυθρολεύκων κινήθηκε ταχύτατα και έκανε δικό της έναν ποδοσφαιριστή γνωστό τόσο στην «ποδοσφαιρική πιάτσα» της Λάρισας αλλά και από το πέρασμα του από τον Αχιλλέα Φαρσάλων την σεζόν στην οποία οι Μυρμιδόνες αναδείχθηκαν πρωταθλητές και κυπελλούχοι στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Περήφανο, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της Δόξας Αργυροπουλίου στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο Περήφανος αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως δεξί μπακ.

Έχει αναδειχθεί ήδη τρεις φορές πρωταθλητής στην καριέρα του τόσο στην Α ΕΠΣ Καρδίτσας με τον ΑΟ Σελλάνων, όσο και με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην Α ΕΠΣ Λάρισας, ενώ με την ομάδα του Τυρνάβου αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Λάρισας ενώ έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Λάρισας για δυο σεζόν, στην ομάδα της Κ 21 του Άρη Θεσσαλονίκης, στον Α.Ο Τυρνάβου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Β Εθνική κατηγορία, τον Πυργετό και τον Αμπελωνιακό, μετέπειτα αγωνίστηκε στον ΑΟ Σελλάνων με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής, στον Αχιλλέα Φαρσάλων κατακτώντας το νταμπλ ενώ εδώ και ενάμιση χρόνο ανήκε στην ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου.

Πρόκειται σίγουρα για ένα «μπαμ» του Ολυμπιακού Αμπελιάς που θωρακίζει τα μετόπισθεν του και πάει φουλ στην συνέχεια της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία, έχοντας πάντα ως στόχο το άλμα στην παραπάνω κατηγορία.